14100480_10208963823526527_825016695787419878_n.jpg

Malo o meni...

Još u ranom detinjstvu sam sebe kao poslovnu ženu zamišljala u stalnoj komunikaciji s ljudima, da planiram i organizujem aktivnosti, gde mogu da ispoljim svoju kreativnu stranu. Kasnije, odrastanjem, ta vizija mi je bila stalni osvrt na ono što bih želela da budem, ali nisam mogla da je uokvirim u opisu poslova za koje sam se angažovala. Moj radno iskustvo je svestrano i na svakom poslu sam naučila nešto novo.
Moje zadovoljstvo je, da se pohvalim, što sam se ostvarila na mnogim ličnim aspektima kojima sam težila (ono najlepše je što sam majka svojoj deci Lani i Todoru). 
Međutim, ono što me je oduvek tištilo je upravo ta rana zamisao o sebi kao poslovnoj ženi, a šta je dostiglo vrhunac u jednom trenutku kad sam shvatila da jednostavno neću biti zadovoljna radeći poslove na kojima: "treba da budem zadovoljna što ih uopšte radim", "radim dok ne nadjem drugi, bolji?", "radim da bih imala da skrpim iz meseca u mesec" i td. Jednostavno sam rešila da pronađem posao koji će me ispuniti lično i profesionalno. 
Delići slagalice koje sam godinama držala raštrkane "tu negde", spojili su se u hrabrom i odgovornom zanatu Organizator proslava. Sa istom takvom hrabrošću i odgovornošću, u septembru 2018.godine, započinjem svoj posao Organizatora privatnih i korporativnih događaja.

Maja Marković

Powered by WebExpress
139973635